Contact

Contactgegevens


tel: +32 (0) 492 52 88 55
BTW BE 0731703662

Dorien Sas

Dorien Sas
Owner DNA2move

Veelgestelde vragen - FAQ

Heel makkelijk! We sturen je een afnamekit op met daarin een buisje en een swab en een concreet stappenplan.

Jij strijkt de swab, zoals beschreven in de bijgevoegde gebruiksaanwijzing, goed langs de binnenkant van je wangen en doet hem samen met de bijgeleverde droog ampul in het buisje.

LET OP! Dit dient nuchter te gebeuren!

Dus nog voor je je tanden hebt gepoetst, gegeten, gedronken of gerookt hebt sinds de vorige dag.

Zowel het uiteinde van de Swab als de ampul niet aanraken!

Je kleeft je unieke barcode op het buisje en registreert deze barcode op onze website onder ‘My DNA’ via je emailadres. Je krijgt een bevestigingsmail van je registratie. Bevestig en stuur het gesloten buisje met de barcode (eventueel aangetekend) terug via de bijgevoegde enveloppe.

Ons ISO gecertificeerd lab ontcijfert jouw DNA en wij brengen je via mail op de hoogte als je rapport  klaar is. Je kan dan via ‘My DNA’ LEVENSLANG je analyse raadplegen. Deze zal regelmatig up to date worden gemaakt met de laatste nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.

Onze levertijd voor het adviesrapport  bedraagt +/- 6-8 weken vanaf het moment dat de sample naar het laboratorium is gegaan. Dit is afhankelijk van de drukte bij het laboratorium. We maken het rapport niet zelf, en laten het doen door onze medische specialisten in het lab om zeker te zijn van goede kwaliteit. Wij helpen je nadien met de verdere analyse en met de persoonlijke toepassing van de gegevens in je dagelijks leven.

Nee! Je DNA staat vast vanaf je geboorte. Je genetische data is daarom na vele jaren nog steeds actueel. Men werkt dagelijks aan nieuw wetenschappelijk onderzoek dat ons, en dus ook jou, nieuwe inzichten geeft.

Nee. Aangezien wij niet over een medische achtergrond beschikken, wagen we ons hier niet aan. We rapporteren dan ook enkel over de genen die betrokken zijn bij de metabolisatie van voedingsstoffen, beweging en in de toekomst skincare, wellness- en karaktereigenschappen. Wil je dit toch weten dan kan je je staal opvragen via een bevoegde arts.

Nee, dit is niet mogelijk omwille van de privacynormen. Alleen digitaal kunnen wij de bescherming van uw gegevens garanderen. Je kan je rapport uiteraard we zelf printen vanuit het portaal op onze website via je persoonlijk aangemaakte login.

Wij slaan jouw gegevens compleet anoniem en goed beveiligd op. Wij gebruiken deze gegevens enkel en alleen om updates van het rapport te kunnen sturen. Uiteraard kan je bij ons aangeven dat je niet wil dat jouw gegevens worden bewaard, wij zullen deze dan verwijderen. Helaas kunnen wij op dat moment dan ook geen updates van het rapport meer geven.

Dat kan! Neem even contact met ons op, dan krijg je een speciale kortingscode waarmee je de extra Kit  kan aanschaffen. Je hoeft hiervoor niet opnieuw je DNA af te staan.

Wij accepteren Visa & Mastercard of Bancontact.