Onze partners

DNA-onderzoek naar voeding, beweging en mentaliteit staat al lang niet meer in zijn kinderschoenen.

Het is een fascinerende wetenschap waar steeds meer over wordt ontdekt. In samenwerking met een team jonge, ambitieuze wetenschappers willen wij deze krachtige kennis binnen handbereik van de consument brengen,

op een manier die voor iedereen haalbaar en betaalbaar is.

Wij kunnen je helpen om je lichaam beter te leren begrijpen, je voeding verder uit te balanceren, je prestaties te optimaliseren, blessures te voorkomen…

Niet met vage praatjes maar met pure wetenschap!

Door je DNA in een DESKUNDIG, ERKEND LABO te laten onderzoeken, kunnen we analyseren waar je aanleg voor hebt en waar je voor moet opletten!

Op basis van de uitkomst van deze analyse kunnen we je gericht gaan adviseren over voeding en beweging.

Je zal dit advies LEVENSLANG kunnen raadplegen in ons online portaal.

Ook wellness en mentale gezondheid zijn nog volop in ontwikkelingsfase en kunnen later aan je profiel worden toegevoegd…

 

Ook benieuwd wat jouw lichaam je te vertellen heeft?

Wij helpen je graag met een op maat gemaakt traject zodat ook jij het beste uit jezelf kan halen!

 

LET’s GROW in YOUR FLOW!

Wordcloud Dorien

Sofie Van den Broeck

Beerse

Aloha!
Mijn naam is Sofie, de meeste van mijn vrienden zouden me beschrijven als een vrolijke, sportieve “spring-in-het-veld”.
En dat is exact de energie die ik graag wil overbrengen naar de mensen die bij mij komen voor hulp. Want let’s be honest, toch niets dat vrolijker maakt dan een goeie mindset in een gezond lichaam?

Mijn passie om mensen te helpen en sportief bezig te zijn, hebben ervoor gezorgd dat ik begin mijn twintiger jaren verschillende opleidingen ben gaan volgen. Hierdoor kon ik de 2 vanaf toen ook professioneel combineren en zo mijn passie doorgeven aan wie er nood aan heeft.

Ik ben ondertussen 36 en heb nog geen dag spijt van die beslissing!
Mijn specialisatie (als ik dat zo mag noemen) is het helpen van vrouwen om op een zo makkelijk mogelijke manier juist te leren eten en sporten, zodat ze op een zo kort mogelijke tijd terug goed in hun vel zitten. En nog belangrijker, dat ze dit de rest van hun leven kunnen behouden!
Ik geloof sterk dat elk lichaam anders reageert dus ik kies er voor om steeds erg persoonlijk te werk te gaan, dit levert op lange termijn altijd de beste resultaten op!

Sporten moet leuk zijn, gezond eten mag niet aanvoelen als een beperking en bij elke levensstijl past een aangepast plan!

Word jij mijn volgende uitdaging? 😃

Aline Buntinx

Basic-Fit Genk

Hey!
Mijn naam is Aline Buntinx.

Ik help vrouwen transformeren, zowel op fysiek als mentaal vlak, met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie in de fitness.

Van kinds af aan keek ik heel graag naar actiefilms met vrouwen in de hoofdrol. Zij waren voor mij een soort rolmodel, iemand om naar op te kijken. Ze gaven mij een gevoel dat ik heel de wereld aan kon, want ook ik wou net als hun sterk en zelfzeker in mijn schoenen staan. Één van mij grootste heldinnen was, en is nog steeds, Lara Croft (Angelina Jolie). Al heel mijn leven kijk ik naar haar op! Toen ik als klein meisje voor het eerst de film had gezien was ik niet meer te houden, ik moest en zou alles kunnen wat zij kon. Sport zat van toen af al echt in mijn bloed. Mijn ouders moesten mij dan ook elke week naar de turn- en gevechtsport lessen brengen.

Naar mate ik ouder werd is ook de interesse voor fitness en voeding beginnen groeien. Vele vrouwen in mijn omgeving wouden snel gewicht verliezen en gingen daarvoor zwaar op dieet, hongerde zichzelf dagen aan een stuk uit en stonden uren aan een stuk op de loopband in de fitness. Vaak met een averechts effect tot gevolg.

Na zelf 4 jaar aan krachttraining te doen merk ik ook nog al te vaak dat fitness en krachttraining een echte mannen wereld is. Vele vrouwen durven ook niet naar het krachtgedeelte van de fitness uit schrik voor intimidatie.

Net om deze reden ben ik personal trainer geworden om zo andere vrouwen te helpen die willen afvallen en er wat strakker en fitter uitzien. Op een gezonde, duurzame manier met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie!

Mijn visie is om op een gezonde, leuke en vooral houdbare manier te transformeren. Zo wil ik vrouwen duidelijk maken dat diëten en fitness ook leuk en flexibel kan zijn. Dat ze zich niet dagen moeten uithongeren, al het lekkers volledig uit hun dieet moeten schrappen of uren op de loopband moeten staan om toch maar wat kilo’s op de weegschaal kwijt te raken! Om het beste uit zichzelf te halen, iemand te worden die met trots in de spiegel kan kijken, zelfvertrouwen heeft en zichzelf graag ziet!

Mijn missie is om mensen een levensstijl aan te leren waarin zij zelf de touwtjes in handen hebben en weten hoe ze op een flexibele manier hun droom lichaam kunnen creëren en behouden! Ik wil een positieve impact hebben op de manier van leven van iemand en niet enkel op de 8,10,12,… weken dat we samen aan de slag gaan.
Alles is op jouw tempo, maat, niveau en agenda om zo de beste versie van jezelf naar boven te halen!

Wil jij volledig transformeren? Wil jij je leven terug in handen nemen en je eigen rolmodel zijn?
Aarzel dan zeker niet om mij een berichtje te sturen via mijn sociale media @alinebuntinx, via mijn email: aline@bmorepersonaltraining.be of via mijn website www.alinebuntinx.be
Je kan mij ook vinden in de Basic Fit op de Hasseltweg in Genk!

Sportieve groetjes en hopelijk tot snel! 😊

Dylan Hermans

Basic Fit Hasselt

Het leven bestaat uit risico’s nemen. Ik heb op 1 oktober 2017 een risico genomen wat mijn leven voorgoed veranderd heeft… Mijn hoofdberoep is politie-inspecteur. Dit sinds 2011. Ik heb altijd in Brussel gewerkt en sinds januari 2019 werk ik in de politiezone CARMA (Genk). Ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met ‘sport, fitness en healthy lifestyle’. Ik heb zoveel opleidingen gevolgd dat ik zelfs niet meer weet waar ik moet beginnen…
Ik ben sinds september 2016 bezig met ‘personal training’. Hier ben ik begonnen met vrienden en familie te begeleiden met voeding en trainingen op hun weg naar een gezonde levensstijl. Dit bij mijn thuis te Genk. Ik ben op 1 oktober 2017 officieel in bijberoep gestart (op mezelf) als Personal Trainer in de Basic-Fit club ICE te Hasselt (Luikersteenweg). Ik ben toen zelf begonnen onder een ‘head trainer’, toen werkachtig in Hasselt. Na 3 maanden twijfelde ik al om te stoppen… Het verliep niet zoals ik wou, het stond op een laag pitje. Mijn verwachtingen waren te hoog en ik wist niet of ik dit ging volhouden… Ik heb toch volgehouden en het nog een kans gegeven.

In de maand januari 2018 had ik zoveel klanten dat ik zelfs mijn slaap ervoor moest laten. Ik kon de aanvragen amper bijhouden… Ik had zelf nooit verwacht dat het zo goed zou gaan.
Vervolgens kreeg ik de kans om de club over te nemen, dit samen met een andere club (Basic-Fit Sint-Truiden). Ik heb deze kans met 2 handen gegrepen en sindsdien gaat het in stijgende lijn.

2018 is het jaar dat ik mijn eigen zaak heb opgestart: Bmore Personal Training.
Bmore: zegt het zelf al: wees meer. 2018 is voor mij het beste en tegelijkertijd ook het slechtste jaar geweest. Ik heb in maart 2018, 2 bodybuilding wedstrijden meegedaan die zowel fysiek als mentaal uitputtend waren. Hier heb ik enorm veel uit geleerd en dit zal ik altijd met me meedragen.
Op dit moment ben ik mezelf aan het voorbereiden op enerzijds een crossfit wedstrijd en anderzijds een powerlifting wedstrijd. Dit om mezelf uit te dagen.
Ondertussen bestaat Bmore Personal Training uit meer dan 15 trainers en 4 mensen die achter de schermen werken. Ik kan niet meer zeggen; personal training is mijn leven geworden! Ik heb ondertussen een groot klantenbestand waarvan ik nog geen enkele negatieve ervaring heb gehad. Het leven veranderen van mensen is waar ik voor sta. Zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Dewelke beide enorm belangrijk zijn.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te inspireren, want zij inspireren mij!!!

Ben je op zoek naar iemand die jou wilt begeleiden op weg naar een beter leven in een beter lichaam? Ik help je graag die stap nemen en je te begeleiden in jouw weg naar een gezonde levensstijl!

Sander Buelens

Basic Fit Diepenbeek

Mijn naam is Sander Buelens, personal trainer te Diepenbeek. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met atletiek, dit ben ik blijven doen tot mijn 16de. Atletiek ben ik dan gaan combineren met fitness waarin ik mijn passie heb gevonden. Vanzelfsprekend wou ik dan ook van mijn passie mijn beroep maken en ben ik voor fitnessinstructeur gegaan, hier vond ik niet de voldoening waardoor ik nog een stap verder wou gaan en zo als personal trainer ben gestart.

Mijn conclusie is dan ook dat het voor niemand een marteling zou moeten zijn om hun doel te behalen. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat de weg om je doel te behalen vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Ik streef dan ook naar progressie bij de klant wat zowel u als mij een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten met hun training en gezonde levensstijl die haalbaar en combineerbaar is. Als een volledig gekwalificeerde Personal trainer die zich constant laat bijscholen en opleidingen moet volgen. Geloof ik sterk in de positieve voordelen van fitness op alle vlakken. Ben je klaar voor verandering? Zullen wij samen zorgen voor een betere toekomst? Neem contact met me op voor meer informatie.

Hanne Wendelen

Online Coach

Ik ben Hanne, online coach bij Bmore personal training.
Als hoofdberoep werk ik bij de federale politie als politie-inspecteur.
Ik geloof steevast in balans, meer bepaald: een gezonde levensstijl met plaats om te genieten! Gezondheid staat bij mij centraal.

In mijn kind-en tienerjaren heb ik verschillende sporten beoefend zoals zwemmen, tennis, paardrijden, thai-en kickboks. Op een bepaalde moment was sporten echter geen prioriteit meer voor mij. Regelmatig op stap gaan en lekker vettig eten was dat wel. Dit ten koste van mijn conditie, gemoedstoestand, gezondheid en fysiek voorkomen.

Ongeveer 6 jaar geleden, voor de start van de politieopleiding is mijn passie voor fitness ontstaan. Het besef dat ik zorg moest dragen voor mijn lichaam kwam ineens hard binnen. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in fitness en voeding tot op de dag van vandaag.

Wil jij graag het roer omgooien naar een fit en gezond leven of heb je al fitness ervaring maar heb je nood aan een aangepast trainings-en voedingsschema? Dan sta ik klaar om jou te helpen en je doelstellingen te behalen. Geen enkel doel is onhaalbaar!

Twijfel niet en neem contact met mij op voor meer informatie. Dit kan via de website of via sociale media.
-Love yourself enough to live a healthy lifestyle-