Our partners

DNA research into nutrition, exercise and mentality is no longer in its infancy.

It is a fascinating science about which more and more is being discovered. In collaboration with a team of young, ambitious scientists, we want to bring this power within reach of consumers.

In a way that is feasible and affordable for everyone.

We can help you better understand your body, balance your nutrition perfectly, optimize your performance, prevent injuries…

Not with vague talk but with pure science!

By having your DNA examined in a DESKUNDIG LAB, we can analyse what you have a talent for and what you need to watch out for!

Based on the results of this analysis we can give you specific advice on nutrition and exercise.

You will be able to consult this advice in our online portal.

Wellness and mental health are also still in the development phase and can be added to your profile at a later stage…

Wondering what your body has to tell you?

We will be happy to help you with a tailor-made programme so that you too can get the best out of yourself!

LET’s GROW in YOUR FLOW!

Wordcloud Dorien

Sofie Van den Broeck

Beerse

Aloha!
Mijn naam is Sofie, de meeste van mijn vrienden zouden me beschrijven als een vrolijke, sportieve “spring-in-het-veld”.
En dat is exact de energie die ik graag wil overbrengen naar de mensen die bij mij komen voor hulp. Want let’s be honest, toch niets dat vrolijker maakt dan een goeie mindset in een gezond lichaam?

Mijn passie om mensen te helpen en sportief bezig te zijn, hebben ervoor gezorgd dat ik begin mijn twintiger jaren verschillende opleidingen ben gaan volgen. Hierdoor kon ik de 2 vanaf toen ook professioneel combineren en zo mijn passie doorgeven aan wie er nood aan heeft.

Ik ben ondertussen 36 en heb nog geen dag spijt van die beslissing!
Mijn specialisatie (als ik dat zo mag noemen) is het helpen van vrouwen om op een zo makkelijk mogelijke manier juist te leren eten en sporten, zodat ze op een zo kort mogelijke tijd terug goed in hun vel zitten. En nog belangrijker, dat ze dit de rest van hun leven kunnen behouden!
Ik geloof sterk dat elk lichaam anders reageert dus ik kies er voor om steeds erg persoonlijk te werk te gaan, dit levert op lange termijn altijd de beste resultaten op!

Sporten moet leuk zijn, gezond eten mag niet aanvoelen als een beperking en bij elke levensstijl past een aangepast plan!

Word jij mijn volgende uitdaging? 😃

Aline Buntinx

Basic-Fit Genk

Hey!
Mijn naam is Aline Buntinx.

Ik help vrouwen transformeren, zowel op fysiek als mentaal vlak, met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie in de fitness.

Van kinds af aan keek ik heel graag naar actiefilms met vrouwen in de hoofdrol. Zij waren voor mij een soort rolmodel, iemand om naar op te kijken. Ze gaven mij een gevoel dat ik heel de wereld aan kon, want ook ik wou net als hun sterk en zelfzeker in mijn schoenen staan. Één van mij grootste heldinnen was, en is nog steeds, Lara Croft (Angelina Jolie). Al heel mijn leven kijk ik naar haar op! Toen ik als klein meisje voor het eerst de film had gezien was ik niet meer te houden, ik moest en zou alles kunnen wat zij kon. Sport zat van toen af al echt in mijn bloed. Mijn ouders moesten mij dan ook elke week naar de turn- en gevechtsport lessen brengen.

Naar mate ik ouder werd is ook de interesse voor fitness en voeding beginnen groeien. Vele vrouwen in mijn omgeving wouden snel gewicht verliezen en gingen daarvoor zwaar op dieet, hongerde zichzelf dagen aan een stuk uit en stonden uren aan een stuk op de loopband in de fitness. Vaak met een averechts effect tot gevolg.

Na zelf 4 jaar aan krachttraining te doen merk ik ook nog al te vaak dat fitness en krachttraining een echte mannen wereld is. Vele vrouwen durven ook niet naar het krachtgedeelte van de fitness uit schrik voor intimidatie.

Net om deze reden ben ik personal trainer geworden om zo andere vrouwen te helpen die willen afvallen en er wat strakker en fitter uitzien. Op een gezonde, duurzame manier met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie!

Mijn visie is om op een gezonde, leuke en vooral houdbare manier te transformeren. Zo wil ik vrouwen duidelijk maken dat diëten en fitness ook leuk en flexibel kan zijn. Dat ze zich niet dagen moeten uithongeren, al het lekkers volledig uit hun dieet moeten schrappen of uren op de loopband moeten staan om toch maar wat kilo’s op de weegschaal kwijt te raken! Om het beste uit zichzelf te halen, iemand te worden die met trots in de spiegel kan kijken, zelfvertrouwen heeft en zichzelf graag ziet!

Mijn missie is om mensen een levensstijl aan te leren waarin zij zelf de touwtjes in handen hebben en weten hoe ze op een flexibele manier hun droom lichaam kunnen creëren en behouden! Ik wil een positieve impact hebben op de manier van leven van iemand en niet enkel op de 8,10,12,… weken dat we samen aan de slag gaan.
Alles is op jouw tempo, maat, niveau en agenda om zo de beste versie van jezelf naar boven te halen!

Wil jij volledig transformeren? Wil jij je leven terug in handen nemen en je eigen rolmodel zijn?
Aarzel dan zeker niet om mij een berichtje te sturen via mijn sociale media @alinebuntinx, via mijn email: aline@bmorepersonaltraining.be of via mijn website www.alinebuntinx.be
Je kan mij ook vinden in de Basic Fit op de Hasseltweg in Genk!

Sportieve groetjes en hopelijk tot snel! 😊

Dylan Hermans

Basic Fit Hasselt

Het leven bestaat uit risico’s nemen. Ik heb op 1 oktober 2017 een risico genomen wat mijn leven voorgoed veranderd heeft… Mijn hoofdberoep is politie-inspecteur. Dit sinds 2011. Ik heb altijd in Brussel gewerkt en sinds januari 2019 werk ik in de politiezone CARMA (Genk). Ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met ‘sport, fitness en healthy lifestyle’. Ik heb zoveel opleidingen gevolgd dat ik zelfs niet meer weet waar ik moet beginnen…
Ik ben sinds september 2016 bezig met ‘personal training’. Hier ben ik begonnen met vrienden en familie te begeleiden met voeding en trainingen op hun weg naar een gezonde levensstijl. Dit bij mijn thuis te Genk. Ik ben op 1 oktober 2017 officieel in bijberoep gestart (op mezelf) als Personal Trainer in de Basic-Fit club ICE te Hasselt (Luikersteenweg). Ik ben toen zelf begonnen onder een ‘head trainer’, toen werkachtig in Hasselt. Na 3 maanden twijfelde ik al om te stoppen… Het verliep niet zoals ik wou, het stond op een laag pitje. Mijn verwachtingen waren te hoog en ik wist niet of ik dit ging volhouden… Ik heb toch volgehouden en het nog een kans gegeven.

In de maand januari 2018 had ik zoveel klanten dat ik zelfs mijn slaap ervoor moest laten. Ik kon de aanvragen amper bijhouden… Ik had zelf nooit verwacht dat het zo goed zou gaan.
Vervolgens kreeg ik de kans om de club over te nemen, dit samen met een andere club (Basic-Fit Sint-Truiden). Ik heb deze kans met 2 handen gegrepen en sindsdien gaat het in stijgende lijn.

2018 is het jaar dat ik mijn eigen zaak heb opgestart: Bmore Personal Training.
Bmore: zegt het zelf al: wees meer. 2018 is voor mij het beste en tegelijkertijd ook het slechtste jaar geweest. Ik heb in maart 2018, 2 bodybuilding wedstrijden meegedaan die zowel fysiek als mentaal uitputtend waren. Hier heb ik enorm veel uit geleerd en dit zal ik altijd met me meedragen.
Op dit moment ben ik mezelf aan het voorbereiden op enerzijds een crossfit wedstrijd en anderzijds een powerlifting wedstrijd. Dit om mezelf uit te dagen.
Ondertussen bestaat Bmore Personal Training uit meer dan 15 trainers en 4 mensen die achter de schermen werken. Ik kan niet meer zeggen; personal training is mijn leven geworden! Ik heb ondertussen een groot klantenbestand waarvan ik nog geen enkele negatieve ervaring heb gehad. Het leven veranderen van mensen is waar ik voor sta. Zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Dewelke beide enorm belangrijk zijn.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te inspireren, want zij inspireren mij!!!

Ben je op zoek naar iemand die jou wilt begeleiden op weg naar een beter leven in een beter lichaam? Ik help je graag die stap nemen en je te begeleiden in jouw weg naar een gezonde levensstijl!

Sander Buelens

Basic Fit Diepenbeek

Mijn naam is Sander Buelens, personal trainer te Diepenbeek. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met atletiek, dit ben ik blijven doen tot mijn 16de. Atletiek ben ik dan gaan combineren met fitness waarin ik mijn passie heb gevonden. Vanzelfsprekend wou ik dan ook van mijn passie mijn beroep maken en ben ik voor fitnessinstructeur gegaan, hier vond ik niet de voldoening waardoor ik nog een stap verder wou gaan en zo als personal trainer ben gestart.

Mijn conclusie is dan ook dat het voor niemand een marteling zou moeten zijn om hun doel te behalen. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat de weg om je doel te behalen vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Ik streef dan ook naar progressie bij de klant wat zowel u als mij een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten met hun training en gezonde levensstijl die haalbaar en combineerbaar is. Als een volledig gekwalificeerde Personal trainer die zich constant laat bijscholen en opleidingen moet volgen. Geloof ik sterk in de positieve voordelen van fitness op alle vlakken. Ben je klaar voor verandering? Zullen wij samen zorgen voor een betere toekomst? Neem contact met me op voor meer informatie.

Hanne Wendelen

Online Coach

Ik ben Hanne, online coach bij Bmore personal training.
Als hoofdberoep werk ik bij de federale politie als politie-inspecteur.
Ik geloof steevast in balans, meer bepaald: een gezonde levensstijl met plaats om te genieten! Gezondheid staat bij mij centraal.

In mijn kind-en tienerjaren heb ik verschillende sporten beoefend zoals zwemmen, tennis, paardrijden, thai-en kickboks. Op een bepaalde moment was sporten echter geen prioriteit meer voor mij. Regelmatig op stap gaan en lekker vettig eten was dat wel. Dit ten koste van mijn conditie, gemoedstoestand, gezondheid en fysiek voorkomen.

Ongeveer 6 jaar geleden, voor de start van de politieopleiding is mijn passie voor fitness ontstaan. Het besef dat ik zorg moest dragen voor mijn lichaam kwam ineens hard binnen. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in fitness en voeding tot op de dag van vandaag.

Wil jij graag het roer omgooien naar een fit en gezond leven of heb je al fitness ervaring maar heb je nood aan een aangepast trainings-en voedingsschema? Dan sta ik klaar om jou te helpen en je doelstellingen te behalen. Geen enkel doel is onhaalbaar!

Twijfel niet en neem contact met mij op voor meer informatie. Dit kan via de website of via sociale media.
-Love yourself enough to live a healthy lifestyle-

 

Sofie Van den Broeck

Beerse

Aloha!
My name is Sofie, most of my friends would describe me as a cheerful, sporty “jump-in-the-field”.
And that is exactly the energy I want to convey to people who come to me for help. Because let’s be honest, isn’t there anything that makes me happier than a good mindset in a healthy body?

My passion to help people and to be active in sports has ensured that I have various training courses in the early twenties going to follow. As a result, I was able to combine the 2 professionally from then on and pass on my passion to those who need it.

I am now 36 and have not regretted that decision for a day!
My specialization ( if I may call it that) is helping women to learn to eat and exercise correctly in the easiest possible way, so that they feel good about themselves again in the shortest possible time. And more importantly, that they can keep this for the rest of their lives!
I strongly believe that every body reacts differently so I always choose to work in a very personal way, this always produces the best results in the long term!

Exercise should be fun, healthy food should not feel like a limitation and there is an adapted plan for every lifestyle!

Will you be my next challenge?

Aline Buntinx

Basic-Fit Genk

Hey!
My name is Aline Buntinx.

I help women transform, both physically and mentally, with lasting results, without crash diet and fear of intimidation in the fitness.< /p>

From childhood I loved to watch action movies with women in the lead. They were a kind of role model for me, someone to look up to. They gave me a feeling that I could take on the whole world, because I also wanted to be strong and confident in my shoes, just like them. One of my greatest heroines was, and still is, Lara Croft (Angelina Jolie). I’ve looked up to her all my life! When I first saw the film as a little girl, I couldn’t stop myself, I had to and could do everything she could. Sport has been in my blood ever since. My parents had to take me to gymnastics and martial arts classes every week.

As I got older, my interest in fitness and nutrition started to grow. Many women in my area wanted to lose weight quickly and went on a heavy diet, starved themselves for days on end and stood on the treadmill in the gym for hours on end. Often with the opposite effect.

After 4 years of strength training myself, I notice all too often that fitness and strength training is a real men’s world. Many women also don’t dare to go to the strength part of the fitness for fear of intimidation.

It is for this reason that I became a personal trainer to help other women who want to lose weight and look a bit more toned and fitter. In a healthy, sustainable way with lasting results, without a crash diet and fear of intimidation!

My vision is to transform in a healthy, fun and above all sustainable way. I want to make it clear to women that dieting and fitness can also be fun and flexible. That they don’t have to starve themselves for days, completely eliminate all the goodies from their diet or spend hours on the treadmill to lose a few kilos on the scale! To get the best out of themselves, to become someone who can look in the mirror with pride, has self-confidence and likes to see themselves!

My mission is to teach people a lifestyle in which they take the reins themselves have hands and know how to create and maintain their dream body in a flexible way! I want to have a positive impact on someone’s way of life and not just on the 8,10,12,… weeks that we work together.
Everything is at your pace, size, level and agenda to to bring out the best version of yourself!

Do you want to transform completely? Do you want to take back your life and be your own role model?
Don’t hesitate to send me a message via my social media @alinebuntinx, via my email: aline@bmorepersonaltraining.be or via my website www. alinebuntinx.be
You can also find me in the Basic Fit on the Hasseltweg in Genk!

Sporty greetings and hopefully see you soon!

Dylan Hermans

Basic Fit Hasselt

Life is all about taking risks. On October 1, 2017 I took a risk that changed my life forever… My main profession is a police inspector. This since 2011. I have always worked in Brussels and since January 2019 I have been working in the CARMA police zone (Genk). I have been involved in ‘sports, fitness and healthy lifestyle’ for more than 10 years now. I have followed so many courses that I don’t even know where to start…
I have been involved in ‘personal training’ since September 2016. Here I started guiding friends and family with nutrition and training on their way to a healthy lifestyle. This at my home in Genk. On October 1, 2017 I officially started as a secondary profession (on my own) as a Personal Trainer in the Basic-Fit club ICE in Hasselt (Luikersteenweg). I then started under a ‘head trainer’, when I was working in Hasselt. After 3 months I was already hesitating to stop… It didn’t go the way I wanted, it was on the back burner. My expectations were too high and I didn’t know if I was going to keep this up… I persevered anyway and gave it another chance.

In the month of January 2018 I had so many customers that I even had to lose my sleep for it . I could barely keep up with the requests… I never expected it to go so well.
Then I got the chance to take over the club, this together with another club (Basic-Fit Sint-Truiden). I seized this opportunity with both hands and it has been on the rise ever since.

2018 is the year that I started my own business: Bmore Personal Training.
Bmore: says it all: be more. 2018 has been the best and at the same time the worst year for me. In March 2018, I entered 2 bodybuilding competitions that were both physically and mentally exhausting. I have learned a lot from this and I will always carry this with me.
At the moment I am preparing myself for a crossfit competition on the one hand and a powerlifting competition on the other. This to challenge myself.
Meanwhile, Bmore Personal Training consists of more than 15 trainers and 4 people who work behind the scenes. I can say no more; personal training has become my life! I now have a large customer base of which I have not had a single negative experience. Changing people’s lives is what I stand for. Both physically and mentally. Both of which are extremely important.
I love to motivate and inspire people, because they inspire me!!!

Are you looking for someone who wants to guide you on your way to a better live in a better body? I am happy to help you take that step and guide you on your way to a healthy lifestyle!

Sander Buelens

Basic Fit Diepenbeek

My name is Sander Buelens, personal trainer in Diepenbeek. Sport has been instilled in me from an early age. From the age of 6 I started athletics, I continued to do this until I was 16. I then started to combine athletics with fitness in which I found my passion. Obviously I wanted to turn my passion into my profession and I went for a fitness instructor, I did not find the satisfaction here, so I wanted to go one step further and started as a personal trainer.

My conclusion is therefore that it should not be torture for anyone to achieve their goal. There will certainly be muscle soreness here and there, but I believe that the road to achieving your goal should be fun and not something to look up to. I get the opportunity to change lives, not only physically but also mentally. I therefore strive for progress with the customer, which gives both you and me a satisfying and rewarding feeling.

I help customers with their training and healthy lifestyle that is feasible and combinable. As a fully qualified Personal trainer who is constantly undergoing further training and training. I strongly believe in the positive benefits of fitness in all areas. Are you ready for change? Shall we create a better future together? Please contact me for more information.

Hanne Wendelen

Online Coach

I am Hanne, online coach at Bmore personal training.
I work as a police inspector at the federal police as my main occupation.
I always believe in balance, more specifically: a healthy lifestyle with room to to enjoy! Health is central to me.

In my childhood and teenage years I practiced various sports such as swimming, tennis, horseback riding, Thai and kickboxing. At a certain point, however, sports was no longer a priority for me. Going out regularly and eating tasty greasy food was that. This at the expense of my condition, state of mind, health and physical appearance.

About 6 years ago, before the start of the police training, my passion for fitness arose. The realization that I had to take care of my body suddenly hit me hard. I have started to delve more and more into fitness and nutrition to this day.

Would you like to change course to a fit and healthy life or do you already have fitness experience but do you need an adapted training and nutrition plan? Then I am ready to help you and achieve your goals. No goal is impossible!

Don’t hesitate and contact me for more information. This can be done via the website or via social media.
-Love yourself enough to live a healthy lifestyle-